25.10.11

Short stories 25.10.2011



**Σκληρή κόντρα Χατζηνικολάου- Γιαννίκου. Ο εκδότης της «Real News»  επιτέθηκε από το ραδιόφωνο του στον Κ. Γιαννίκου για δημοσίευμα του «Κόσμου του επενδυτή» τον οποίο τον εμφάνιζε να έτοιμαζζει μέσω του Kontra, το Real TV
**Πάντως οι τηλεοπτικοί σταθμοί  Kontra Channel, NTV (Σέρρες) και SuperB TV ( Αχαΐα ) καλούνται σήμερα στο ΕΣΡ σχετικά με τις δικτυώσεις των προγραμμάτων τους.
**Η Ευρώπη ψάχνει την επόμενη μέρα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, που δικαιώνει την Karen Murphy, η οποία στην παμπ της, έδειχνε τους αγώνες της Premier League από τη φθηνότερη-για τη Μ. Βρετανία- nova, και όχι από το BskyB.
**Το TV Sports Markets σε συνεργασία με τον δικηγορικό γραφείο Olswang, παρουσιάζουν σήμερα ένα  on line  σεμινάριο με τις επιπτώσεις της απόφασης . Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους πρόσβασης στο www.sportbusiness.com/promo/tvsm-webinar.
**Την παραίτηση του από την θέση του προέδρου της Nielsen Audience Measurement, υπέβαλλε ο Γιάννης Αναστασάκος, από τα ιδρυτικά στελέχη της εταιρείας.
**Σήμερα πραγματοποιείται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το 13ο Διεθνές Συνέδριο  Τηλεπικοινωνιών Infocom Word . Μεταξύ των προσκεκλημένων είναι ο υπουργός επικρατείας, Η. Μόσιαλος και ο τομεάρχης ΜΜΕ της ΝΔ, Σ. Κεδίκογλου.
**Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος θα περιγράψει απευθείας από τη Γερμανία την κρίσιμη ρεβάντς μεταξύ της Νόρτουμουντ και του Ολυμπιακού την επόμενη Τρίτη (Mega, 21.45). Ακολουθεί (00:15) ο αγώνας  ΑΠΟΕΛ –Πόρτο  σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου

**Σε Υψηλή Ευκρίνεια από το ΕΡΤ HD(αναμετάδοση και από  Nova) θα μεταδώσει η ΕΡΤ τον αγώνα Μπάγερν- Νάπολι την επόμενη Τετάρτη στις 2 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: