22.10.11

Πόσο πάει η συνδρομή;



Ο ανταγωνισμός των πακέτων και του προγράμματος στη συνδρομητική τηλεόραση αυξάνεται. Το πλουσιότερο πρόγραμμα της nova  συγκρούεται με το φθηνότερο πακέτο του ΟΤΕ και το πακέτο καναλιών και υπηρεσιών  που προσφέρει  η HOL.

Η nova έχει το πλεονέκτημα του αθλητικού θεάματος με τους αγώνες της SuperLeague  του Champions League (Τετάρτη) και του Europa League ως τις σεζόν 2014-15, αλλά και συμφωνίες με όλα τα στούντιο των ΗΠΑ.  Το Full pack με το σύνολο των καναλιών  κοστίζει  62,92 ευρώ (ΦΠΑ 23%), το Sports+Value Pack  τιμάται προς 52,20 ευρώ , το Cinema+Value Pack  προς 51,68 ευρώ, το Value pack 30,90 ευρώ, το Start pack 20,56 ευρώ . Το επιπλέον κόστος για το Adult pack είναι  9,99 ευρώ, σε όσους έχουν ήδη συνδρομή. Παράλληλα, η Forthnet προχωράει σε συνδυαστικά πακέτα τηλεφωνίας, internet και τηλεόρασης. 

Ο ΟΤΕ TV  προσφέρει περισσότερους  από 100 ζωντανούς αγώνες το μήνα από τα πρωταθλήματα της   Primera Division, του  Campionato,  της Bundesliga, το Κύπελλο Ελλάδας,  το Copa Libertadores, το  Copa Sudamericana και τη Formula 1. Η τιμή προσφοράς για ένα χρόνο, για τους πελάτες του ΟΤΕ  το Full Pack κοστίζει  19,90 ευρώ  και το Family Pack 14,90 ευρώ. Για τους νέους συνδρομητές το  Family Pack 18,63 το μήνα και το   Full Pack 24,88/μήνα. Το Adult Pack 6 ευρώ το μήνα, το OTE Club On Demand  5 ευρώ και η ενοικίαση ταινίας στο OTE Cinema On Demand 1- 4,50 ευρώ ανά ταινία.

Προϋπόθεση για να γίνει κανείς συνδρομητής στη HOL TV είναι να συνεργάζεται ήδη με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Η χρέωση είναι επιπλέον 8 ευρώ  το μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: