14.10.11

Short stories 14.10.2011



**Αντίθετος με τη συρρίκνωση του ΑΠΕ και το κλείσιμο της ΕΤ1 δηλώνει ο τέως πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης, καλώντας την κυβέρνηση να αναθεωρήσει τη σχεδιαζόμενη πολιτική της.
**Έχει υπολογίσει την κυβέρνηση τις συνέπειες της μείωσης του προσωπικού της ΕΡΤ, έχοντας μπροστά της αυτό το Καλοκαίρι, μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως είναι οι Ολυμπιακοί και το Euro 2012;
**Παραίτηση από τη διεύθυνση του 984 υπέβαλε ο Τάκης Καμπύλης, για την πρόθεση να πραγματοποιηθεί 24ωρη(από χθες Πέμπτη) απεργία στο σταθμό. Οι εργαζόμενοι θα βγάλουν πρόγραμμα με (13:00-15:00) με αποκλειστικό αντικείμενο την καταστρατήγηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και την ανατροπή θεμελιωδών δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων, με βάση το υπό συζήτηση σχετικό πολυνομοσχέδιο.
**Απεργία τη Δεύτερα κήρυξαν στην «Αυριανή» τα σωματεία ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ, μετά και την άρνηση το εκδότη να συναντηθεί μαζί τους, διεκδικώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.  Την ίδια ώρα άλυτα παραμένουν και τα προβλήματα στο «Φίλαθλο».
**Τι ξένες σειρές  The Gates, Raising Hope, Bones, Happy Endings, Off the Map, Grey’s Anatomy 8, Castle 4, Body of Proof 2, Desperate Housewives 8, Glee 2, φέρνει σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα το FOXlife μέσα από τις πλατφόρμες Nova, Conn-X TV, και On Telecoms.
   **Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 23.00  ο Πέτρος Κωστόπουλος θα είναι στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή «Βράδυ» παίρνοντας τη σκυτάλη από τους «Ράδιο Αρβύλα»
**Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 16ο αγώνα της χρονιάς, το GP Κορέας σε ζωντανή μετάδοση από τον Alpha  αυτή την Κυριακή στις 8.00 το πρωί (μαγνητοσκόπηση 15.00)
**Το κυριακάτικο ντέρμπι Λάτσιο-Ρόμα για την 7η αγωνιστική της «Serie Α», ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών του ΟΤΕ αυτό το Σαββατοκύριακο

Δεν υπάρχουν σχόλια: