15.2.15

Εν αναμονή για της απόφασης για τον "Αγγελιοφόρο"

Short Stories14.02.2015


Αγγελιοφόρος:  Συζητήθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η αίτηση υπαγωγής της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδας ΑΕ, («Αγγελιοφόρος»,  «Close Up») σε διαδικασία εξυγίανσης, σύμφωνα με το άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.Υπέρ της αίτησης τάχθηκαν με πρόσθετες παρεμβάσεις τους η πιστώτρια τράπεζα Alpha Bank και το ΙΚΑ, ενώ στη Κύρια παρέμβαση κατά του αιτήματος της εταιρείας για ένταξη στο άρθρο 99 έγινε από ομάδα οκτώ εργαζομένων.  Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα προσωρινής διαταγής που κατέθεσε η εταιρεία.


ΕΔΟΕΑΠ: Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρη Στρατούλη είχε χθες το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ με κύριο θέμα το καταστροφικό σε βάρος του ταμείου, PSI

Eurogroup: Το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας στις Βρυξέλλες, κατά τη διάρκεια του οποίου η Ελλάδα θα δώσει την τελική μάχη των διαπραγματεύσεων, θα παρακολουθήσουν οι εκπομπές «στον ενικό» (23:30, Star) και «Ανατροπή» (23:30, MEGA).

ΕΡΤ: Νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατέθεσε , χθες, στο Πρωτοδικείο Αθηνών  η προσωρινή διοίκησης της ΕΡΤ Α.Ε. που έχει διοριστεί από το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου. Στην αίτηση υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων ότι υπάρχει κατεπείγουσα ανάγκη να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα για μη μεταβολή της νομικής και πραγματικής μεταβολής της κατάστασης της ΕΡΤ”.


Δεν υπάρχουν σχόλια: