27.7.14

Νέα αναμέτρηση Nova-OTE TV για το Champions LeagueΣκληρή μάχη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του  Champions League και του Europa League από το Σεπτέμβριο. Η  TEAM θέλει ως το τέλος του χρόνου να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο της διάθεσης των δικαιωμάτων των δύο διοργανώσεων στην τελική αγορά και όπως φαίνεται δεν θα περιμένει το αποτέλεσμα των μή δευσμευτικών προτάσεων που έχουν  καταθέσει ο ΟΤΕ για τη  Nova και η  Vodafone με τη  WIND  για τις μετοχές της Forthnet.
Πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο η  Forthnet όσο και ο ΟΤΕ θα κατέβουν με ... «γερές» προτάσεις για να κατακτήσουν τα δικαιώματα της επόμενης 3ετίας. Η τελική επιλογή από την TEAM εκτιμάται πως θα είναι ένας συνδυασμός του οικονομικού ύψους των προτάσεων του αριθμού των συνδρομητών και της τεχνογνωσίας.


1 σχόλιο:

kostas είπε...

Το πιο σημαντικό κομμάτι στα αθλητικά είναι το Ch. League όποτε όποιος κλείσει συμφωνία με τα δικαιώματα μετάδοσης του θα είναι και ο πιο δυνατός στη συνδρομητική τηλεόραση. Προς το παρόν μέχρι και του χρόνου θα είναι στη Nova και λογικά εκεί θα μείνουν.