24.6.14

Έρχεται το «The Leftovers"

Short stories


Nova: Από την 1η Ιουλίου ξεκινάει η μετάδοση της υπερπαραγωγής του HBO , «The Leftovers" 48 ώρες μετά τις ΗΠΑ στα κανάλια Novacinema Μέσα από τα 10 επεισόδια της σειράς, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα παρακολουθήσουν μια μεταφυσική ιστορία, για  τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις ανθρώπων και πληθυσμών χωρίς κανένα απολύτως ίχνος.  Η σειρά γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη και είναι βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη νουβέλα του συγγραφέα Tom Perotta, ο οποίος υπογράφει το σενάριο μαζί με τον Damon Lindelof, δημιουργό της θρυλικής σειράς «Lost», καθώς και των ταινιών «Προμηθέας» και «Star Trek: Into the Darkness.


«Ελευθεροτυπία»: Για την ύπαρξη  επενδυτή που ενδιαφέρεται να αποκτήσει το Κυριακάτικο φύλλο της «Ελευθεροτυπίας» και το www.enet.gr , ενημέρωσε τους εναπομείναντες εργαζόμενους στέλεχος της διοίκησης.

Mega: Νέος κύκλος έντονων συζητήσεων μεταξύ των μετόχων του  Μεγάλου καναλιού για τη μελλοντική πορεία της επιχείρησης και τα χρήματα που πρέπει να καταβληθούν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.


Kontra: Στην έκδοση κυριακάτικης «Kontra News» προχωράει από το Σεπτέμβριο ο Γιώργος Κουρής με διευθυντή τον Αιμίλιο Λιάτσο, ο οποίος αναλαμβάνει καθημερινή εκπομπή στο Kontra Channel.

Δεν υπάρχουν σχόλια: