4.12.12

Μπάλα εξωτερικού



Short stories


**Αγοράζει SuperLeague η ΕΡΤ, αλλά όχι όλες τις ομάδες! Το ΔΣ της κρατικής ραδιοτηλεόρασης ενέκρινε, για λογαριασμό  της ΕΡΤ  World  την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων  ομάδων, Ολυμπιακός, Skoda Ξάνθη,  Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Βέροια, και Ατρόμητος Αθηνών, δαπανώντας το ποσό των 550.000 ευρώ εκ των οποίων τα 150.000 ευρώ θα δοθούν σε διαφημιστικό χρόνο. Επίσης, το ΔΣ της ΕΡΤ ενέκρινε τις δαπάνες μεταδόσεων της Α1 μπάσκετ, με μέσο κόστος 4.397,83 ευρώ (πλέον ΦΠΑ), ανά αγώνα.



**Με τον ΑΝΤ1 εμπλουτίζεται η συνδρομητική υπηρεσία του OTE TV, φτάνοντας πλέον τα 65 ψηφιακά, έχοντας παράλληλα 16 από αυτά σε Υψηλή Ευκρίνεια. Ο ΑΝΤ1 είναι ο τελευταίος από τους “μεγάλους” που μέχρι πρότινος ήταν μόνο στη nova.

**Την απογοήτευσή της  για το αποτέλεσμα της συνάντησής της με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο, Δένδια  εκφράζει η Διεθνής Αμνηστία,  για τον τραυματισμό του  δημοσιογράφου  Μανώλη Κυπραίου από την αστυνομία.


**Μια ένα τρέιλερ νοσταλγίας από παλαιότερες αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, «προετοιμάζει» το κοινό της η nova για το ντέρμπι της Κυριακής. Η nova έχει τόσο αθλητικό οπτικό υλικό που μπορεί να κάνει «θαύματα» αν το επιχειρήσει... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: