11.12.12

Η "Ελευθεροτυπία" θέλει να επιστρέψει


Short stories10.12.2012

**Στις 10 Ιανουαρίου είναι η ημερομηνία στόχος  για την επανέκδοση της “Ελευθεροτυπίας”  από μια νέα εταιρεία και όχι από τη Χ. Κ. Τεγόπουλος. Η  νέα εταιρεία θα ενοικιάσει τον τίτλο της εφημερίδας και τις εγκαταστάσεις στο Νέο Κόσμο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της έκδοσης του ημερήσιου και του κυριακάτικου φύλλου, όπως και του site www.enet.gr. Την ίδια ώρα η “Εφημερίδα των Συντακτών” καλεί το αναγνωστικό της κοινό να υποστηρίξει, εκτός από το εβδομαδιαίο και το ημερήσιο φύλλο.



**Στον έλεγχο του ΕΣΡ  η συνεργασία του ιντερνετικού τηλεοπτικού σταθμού  zougla TV με περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Σε απολογία καλούνται σήμερα, το Extra TV, το Πάτρα TV, το Μεσόγειος TV, το Αρχιπέλαγος  TV και η Δέλτα Τηλεόραση για δικτύωση με σταθμό που δεν διαθέτει άδεια.


** Αντίστροφη μέτρηση για  τη διακοπή  του αναλογικού τηλεοπτικού σήματος στο Χορτιάτη Θεσσαλονίκης Το switch off  στο Χορτιάτη  την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου επηρεάζει άλλους πέντε νομούς της Μακεδονίας και οι σταθμοί δηλώνουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες των τηλεθεατών όπου χρειαστεί.

**Τελετή καλωσορίσματος στο χώρο του εστιατορίου του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης, διοργανώνει η ΕΡΤ  για την παρουσία του  τηλεοπτικού  συνεργείου της κρατικής κινεζικής τηλεόρασης  την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 21:00. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: