1.12.12

Τουλάχιστον υπάρχουν ταινίες


Short stories01.12.2012

Με τρεις δυνατές πρεμιέρες ξεκινά ο Δεκέμβριος στη Nova. Η δυνατή περιπέτεια «John Carter: Ανάμεσα σε Δύο Κόσμους», η ξεκαρδιστική αστυνομική κωμωδία «Πώς να Κλέψετε Έναν Ουρανοξύστη» και το εξαιρετικό δράμα εποχής, το οποίο ήταν υποψήφιο για τρία Όσκαρ, «Albert Nobbs», έρχονται τον Δεκέμβριο, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, στο Novacinema1 & Novacinema HD.   Επίσης η nova θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου από το Novacinema 2, τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, στις 22.00,  τα οποία αναδεικνύουν κάθε χρόνο τις καλύτερες Ευρωπαϊκές ταινίες της χρονιάς σε συνολικά 17 κατηγορίες.



**Νέα απόφαση  για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του  ΔΟΛ, κατά 7,5 εκατ. ευρώ.  Στόχος η κεφαλαιακή ενίσχυση της εταιρείας, και η έξοδος στη συνέχεια από το χρηματιστήριο. Μετά τα σενάρια αρκετά…

**Την ίδια ώρα ξεκινάει ο κύκλος των απολύσεων στα “Νέα”, με τους εργαζόμενους να οδηγούνται στην ανεργία, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προσφορά για την έξοδό τους από την εταιρεία.

**Μάχη με το χρόνο δίνει η ομάδα της “Ελευθεροτυπίας” για την επανέκδοση του φύλλου.  Στόχος είναι να προλάβει τα Χριστούγεννα.  Οι  δημοσιογράφοι που θα δουλέψουν, βρέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: