30.11.12

7 μέρες μπάλα στη nova





Μπάλα μέχρι… τελικής πτώσης προσφέρει την επόμενη βδομάδα η nova. Super League, Champions League, Europa League, Euroleague και η αναμέτρηση, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, είναι το αθλητικό θέαμα που έρχεται σε συνθήκες …πτώχευσης.


Η αρχή  στα Novasports γίνεται την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου , με το πρώτο φετινό παιχνίδι της ΑΕΚ,.Τη σκυτάλη την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου παίρνει το Champions League με την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων, με τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Την Τετάρτη 5 του μήνα  ακολουθεί η δεύτερη ημέρα της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Η Nova θα μεταδώσει απευθείας τους αγώνες Σαχτάρ – Γιουβέντους, Σέλτικ – Σπαρτάκ Μόσχας, Μάντσεστερ Γ. – Κλουζ, Τσέλσι – Νόρτζελαντ.  Την Πέμπτη η nova  από νωρίς καλύπτει απευθείας τα ματς του Europa League, Ουντινέζε – Λίβερπουλ, Γιουνγκ Μποις – Ανζί και στη συνέχεια, ακολουθούν τα παιχνίδια Λεβάντε – Ανόβερο, Μάριμπορ – Λάτσιο,. Την ίδια ημέρα για την 9η αγωνιστική στους ομίλους της Euroleague στο μπάσκετ, η Nova θα δείξει απευθείας τα ματς Τσεντεβίτα – Ολυμπιακός, Καντού – Ρεάλ Μαδρίτης, Άλμπα – Ουνικάχα Μάλαγα.

Την  Παρασκευή η nova θα καλύψει ζωντανά τους αγώνες  για τη  Euroleague,  Μιλάνο – Ζαλγκίρις, Ολίμπια – Κίμκι, Λιέτουβος – Μπροζέ, Ελάν Σαλόν - Σιένα, Αναντολού Εφές – Κάχα Λαμποράλ.. Το Σάββατο  έρχονται 3 αναμετρήσεις για τη  SuperLeague:  Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός και Ατρόμητος – ΟΦΗ. Την Κυριακή  είναι η μεγάλη μέρα για  το ντέρμπι, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Πριν τη «μάχη» του ΟΑΚΑ θα μεταδοθούν οι αγώνες Πλατανιάς – Βέροια, Ξάνθη – Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης- Άρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: