17.11.12

Short stories17.11.2012



**Έκπληξη προκάλεσε η απόφαση της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών να ασκήσει έφεση επί της αθωωτικής απόφασης του δικαστηρίου στην υπόθεση δημοσίευσης της λίστας Λαγκαρντ στο «HOT του Κώστα Βαξεβάνη. «Η έφεση της Εισαγγελίας για την υπόθεση της δημοσιοποίησης της λίστας Λαγκάρντ από τον Κώστα Βαξεβάνη συνιστά πολιτική δίωξη και συνέχιση της πρόκλησης προς την ελληνική κοινωνία» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.


**“Τα ΜΜΕ που ασχολούνται με το θέμα μας να τηρούν τουλάχιστον τη στοιχειώδη δημοσιογραφική δεοντολογία, που επιτάσσει να ακούγονται όλες οι πλευρές, άρα και η πλευρά των εργαζομένων” αναφέρουν οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωση τους για την κατάσταση στο συγκρότημα Λυμπέρη.

**Προσφορά για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων αθλητικών μεταδόσεων Διεθνή Στίβου IAAF της περιόδου 2014 – 2017, κατέθεσε η ΕΡΤ. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΡΤ “το ποσό που προτάθηκε είναι μειωμένο κατά 33% σε σχέση με τα προηγούμενα έτη”.

**Πρέπει “νομικά να διασφαλιστεί ότι θα καταβληθούν όλα τα χρήματα και ότι αυτή η κίνηση της ιδιοκτησίας του ALTER δεν είναι άλλη μια παγίδα”, υπογραμμίζει η ΕΤΙΤΑ σε ανακοίνωσή της.  Η ένωση των τεχνικών  δηλώνει πως οι συζητήσεις που έγιναν με το Γ. Κουρή και μέλη της για την επαναλειτουργία του σταθμού, “δεν την εκπροσωπούν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: