14.11.12

Short stories14.11.2012




  Παραμένει ανοιχτή η υπόθεση Euronews-ΕΡΤ. Το ευρωπαϊκό δίκτυο προετοιμάζεται για τη μετάδοση του προγράμματος στην ελληνική γλώσσα στην Ελλάδα, την Κύπρο, στην υπόλοιπη Ευρώπη και όπου αλλού έχει πρόσβαση στο ευρωπαϊκό δίκτυο. Η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη καταλήξει  αν θα επιτρέψει την επίγεια ψηφιακή μετάδοση του  Euronews, καθώς είναι σε εξέλιξη έρευνα των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης στην ΕΡΤ. Στην περίπτωση που είναι απορριπτική απάντηση τότε ωφελημένοι θα είναι η nova και ο  OTE  TV που θα μεταδίδουν ένα ενημερωτικό κανάλι που θα μιλάει ελληνικά.


**Πρόταση να συνεχίσουν να εργάζονται στο Best και στο  V FM χωρίς να πληρώνονται έκαναν οι δικηγόροι των εκδόσεων Λυμπέρη με το ατράνταχτο επιχείρημα: «Έτσι που θα πουληθούν σε υψηλότερη τιμή οι σταθμοί και θα λάβουν τα χρήματά τους, οι εργαζόμενοι». Εν αναμονή.

**Στις 16 Νοεμβρίου θα αρχίσει να λειτουργεί η πύλη του ΚΚΕ , στη διεύθυνση  www.902.gr για να χρυσωθεί το χάπι» από το κλείσιμο της τηλεόρασης του 902. Άγνωστη παραμένει η διαδικασία αποζημίωσής τους.

**Επιστρέφει με εκπομπή στο www.enikos.gr  ο Νίκος  Χατζηνικολάου, αύριο Πέμπτη θέλοντας να δείξει πως έχει αυτόνομη πορεία στην τηλεόραση, ανεξάρτητη από τα σχέδια περί ανασύνταξης του  Alter. Η συμμαχία σε εφημερίδα και ραδιόφωνο με τον Ανδρέα Γ. Κουρή συνεχίζεται, βέβαια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: