10.11.12

Short stories10.11.2012




Νέο διοικητικό συμβούλιο στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Πρόεδρος και γενικός διευθυντής  ορίστηκε ο Αντώνης Σκυλλάκος, ως στις 3 Σεπτεμβρίου 2014, με απόφαση των  Σ. Κεδίκογλου και  Γ. Στουρνάρας. Στο ΔΣ συμμετέχουν ακόμη οι,   Δημήτρης Κουμπιάς (ΠΟΕΣΥ) , Δημήτρης Ρίζος (ΕΙΗΕΑ), Μιχάλης Ψύλλος (εκπρόσωπος εργαζομένων ΑΠΕ), Αντώνης Σκαμνάνης,  Κωνσταντίνος Μπαρκούρας  και  Τραϊανός Χατζηδημητρίου. Η θητεία των μελών του  ΔΣ λήγει στις 03 Μαρτίου 2015.



**Σε 48ωρη προειδοποιητική απεργία προχωρούν τα σωματεία στις εκδόσεις Λυμπέρη . Ζητούν να διακοπεί “κάθε διαδικασία μεταβίβασης “περουσιακών στοιχείων και τη διασφάλιση από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ  των οφειλών  των Εκδόσεων Λυμπέρη “προς το ταμείο που υπερβαίνουν τα 2,8 εκατ. ευρώ”.

**Δεν κατόρθωσε η ΕΡΤ να δώσει τέλος στην κόντρα με τους Κ. Αρβανίτη και Μ. Κατσίμη.  Η εκπομπή δεν μεταδίδεται για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα, ύστερα από την απόφαση του γενικού διευθυντή ενημέρωσης  Α. Λιάτσου, με αποτέλεσμα η ΕΡΤ να χρεώνεται πλέον δύο κρούσματα λογοκρισίας, μετά και το κόψιμο του φιλιού των δύο ανδρών, σε ξένη σειρά.

**Το σημαντικότερο διεθνές αθλητικό γεγονός του χειμώνα, τον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, θα καλύψει με απευθείας συνδέσεις η ΝΕΤ την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, από τις 08.00 μέχρι και τις 12.00. Το Μαραθώνιο θα σχολιάσουν ο Μιχάλης Μανουηλίδης και ο Μάκης Τσίλκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: