9.11.12

Short stories09.11.2012





**Το επόμενο βήμα της στρατηγικής του στο ΔΟΛ, υλοποιεί ο Σταύρος Ψυχάρης. Μετά την εξαγορά των μετοχών η εταιρεία καλεί τους μετόχους της σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 7,5 εκατ. ευρώ σε μετρητά για την κάλυψη των άμεσών αναγκών της σε κεφάλαιο κίνησης . Η «ακραία εικόνα της αγοράς που χαρακτηρίζεται από πρωτοφανή κάμψη της ζήτησης εκδοτικών προϊόντων και ένταση των ταμειακών δυσχερειών στον κλάδο σε συνδυασμό με τον μεγάλο περιορισμό των τραπεζικών πιστώσεων»  καθιστούν αναγκαία την κίνηση αναφέρει ο οργανισμός.



 **Στη  χρηματοδότηση 35 ελληνικών ταινιών, προχωράει η ΕΡΤ , σύμφωνα με την ανακοίνωση του προέδρου της Νίκου Τέλλη. Αυτή τη φορά επί των δηλώσεων του, δεν υπήρξε νέος γύρος αντεγκλήσεων μεταξύ των μελών της διοίκησης.

** Οι μεγάλες πρεμιέρες συνεχίζονται τον Νοέμβριο στη Nova. Η προτελευταία ταινία της επιτυχημένης  τριλογίας Twilight,  «Χαραυγή: Μέρος 1» και το βρετανικό βιογραφικό δράμα «Επτά Μέρες με τη Μέριλιν», έρχονται την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στις 22.00 και τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, στις 22.15 αντίστοιχα, από το Novacinema1 & Novacinema HD

**Το ντέρμπι Λάτσιο-Ρόμα, το φινάλε του παγκοσμίου πρωταθλήματος Moto GP στην Ισπανία, σπουδαίους αγώνες μπάσκετ από το ΝΒΑ, το ισπανικό πρωτάθλημα Liga Endesa και την Αδριατική Λίγκα ABA, έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στα αθλητικά κανάλια του OTE TV.


Δεν υπάρχουν σχόλια: