8.11.12

Short Stories08.11.2012





**Σε νέα 24ωρη απεργία στην ΕΡΤ προχωράει η ΠΟΕΣΥ και σήμερα ως τις 6.0 0 το πρωί της Παρασκευής. Προηγήθηκε η απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Νίκου Σίμου και του γενικού διευθυντή ενημέρωσης , Α. Λιάτσου να μην προσέλθουν στη συνάντηση με αντικείμενο το κόψιμο της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» . Ο Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη παραμένουν στο “ψυγείο”.



**Η σκυτάλη στον ΑΝΤ1 απόψε (22.05) για την αναμέτρηση της Λατσιο με τον Παναθηναϊκό για το Eupopa League . Ακολουθούν, στις 22 Νοεμβρίου  ο αγώνας  του ΠΑΟ με τη Μάριμπορ και στις 6 Δεκεμβρίου το  Τότεναμ - Παναθηναϊκός

** Με ζωντανές συνδέσεις από τις 20.00 το βράδυ το novasports 4  παρακολουθεί τα πιο σημαντικά παιχνίδια που διεξάγονται στο πλαίσιο του UEFA Europa League.  με τον Τάκη Κουλουμπή και την Λίλα Κουντουριώτη.  Με τη λήξη των αγώνων τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος που παρουσιάζει τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις όλων των αγώνων, με το  “Europa League Live”  (NS 1 / NS 1 HD).

**Τρεις αγώνες απόψε για την  5η αγωνιστική του Europa League . Στις
18.00 το  ΤΣΣΚΑ – Μπαρτσελόνα σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη(NS 3),  στις 19.30 το Λιέτουβος Ρίτας - Μπεσίκτας  με το Νικήτα Αυγουλή, (NS 7 ) και στις  21:45  το  Καντού – Φενέρμπαχτσε σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη (NS 3).



1 σχόλιο:

anafandon είπε...

Καντού – Φενέρμπαχτσε

Εεε.... τι ακριβώς είναι το Καντού;;;;;;
Ομάδα;;;;

Με την ΑΕΛ Λεμεσού Κύπρου παίζει η Φενερμπαχτσε.