29.11.12

Για τον ΠΑΟΚ...



 Short Stories
Ένας από τους φετινούς πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ και ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Superleague, ο Λίαμ Λόρενς, ανοίγει τα χαρτιά του  στο www.novasports.gr.  Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, 15 φορές διεθνής με την Εθνική Ιρλανδίας,  σήμερα το μεσημέρι (13.30) θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα, των επισκεπτών του www.novasports.gr  μέσω LIVE CHAT. Ο Λόρενς μεταξύ άλλων θα αναφερθεί για την παρουσία του στον «Δικέφαλο του Βορρά», την εμπειρία του από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.




*Συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις των σωματείων , σε «Αυριανή», «Αδέσμευτο Τύπο», «Κέρδος», Flash και Αθήνα 984. Κοινός παρανομαστής οι απλήρωτοι ή οι απολυμένοι εργαζόμενοι.

**Σήμερα είναι προγραμματισμένη η τριμερής συνάντηση σωματείων, υφυπουργού εργασίας και εκπροσώπων της Χ. Κ. Τεγόπουλος για το μέλλον και τις οφειλές της «Ελευθεροτυπίας». Αύριο, για το Alter.

**Νέα στελέχη στη διεύθυνση επικοινωνίας της nova. Τον τομέα ευθύνης ανέλαβε ο  Γρηγόρης Κατσογιάννης, με την πρόσληψη των Χάρη Μπότσαρη και Γιώργου Μαχειμάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: