14.9.12

Short stories14.09.2012




**Σε απεργιακή ετοιμότητα  δηλώνει πως βρίσκεται η ΠΟΕΣΥ ενόψει των πανελλαδικών κινητοποιήσεων οι οποίες προγραμματίζονται για το αμέσως επόμενο διάστημα θεωρώντας ότι οι εργαζόμενοι στον Τύπο πρέπει να συμμετάσχουν  μαζικά και μαχητικά σ αυτές. Παράλληλα καλεί τις Ενώσεις να συζητήσουν και να λάβουν αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις του κλάδου με μείζονες άξονες: την υπογραφή ΣΣΕ και όλα τα εργασιακά ζητήματα, το ασφαλιστικό τις θέσεις εργασίας και τη βιωσιμότητα των ΜΜΕ αλλά και την απρόσκοπτη λειτουργία του Τύπου.



**Tην εμπορική διάθεση της ειδικής προσφοράς της Nova προς τους φιλάθλους της ομάδας ξεκίνησε και ο Άρης. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Ατρόμητου, του Άρη, του Αστέρα Τρίπολης και του Λεβαδειακού, θα μπορούν να απευθυνθούν στα εμπορικά καταστήματα των παραπάνω ΠΑΕ για να επωφεληθούν των ειδικών προσφορών της Nova σε συνδρομητικές υπηρεσίες.


**Σπουδαία ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά ντέρμπι, ο κρίσιμος αγώνας του Moto GP στο Misano Adriatico, οι κορυφαίες μονομαχίες από La Liga, Campionato di Serie A, Bundesliga, MLS και Copa Sudamericana, κλέβουν την παράσταση αυτό το Σαββατοκύριακο στα κανάλια OTE Sport του OTE TV.


**Σήμερα κληρώνει στην ΕΡΤ για το ποιος θα αναλάβει την ενημέρωση στην ΕΡΤ, διπλα στους, Αιμίλιο Λιατσο και Νίκο Σιμο.  Για τη θέση του διευθυντή ειδήσεων που κατέχει ο Στρατής  Μπαλής, «παίζουν»,οι, Βασίλης Θωμόπουλος και Αντώνης Λιάρος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: