6.9.12

Short stories06.09.2012




**Ερώτηση  για το ύψους των  χρεών των ιδιοκτητών ΜΜΕ προς το ελληνικό Δημόσιο κατέθεσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, , Νικόλαος Σαλαβράκος.  Ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ ρωτάει επίσης  για το αν προτίθεται η Τρόϊκα να υποβάλλει στην Ελληνική Κυβέρνηση “σχέδιο” “για την άμεση ρευστοποίηση των οφειλών προς το Δημόσιο και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς των άνω επιχειρήσεων και άλλων, που λειτουργούν κυρίως ως εργολάβοι του Δημοσίου και είναι προφανώς <<ημέτεροι>> των εκάστοτε Κυβερνήσεων στην Ελλάδα”.

**Ο Νίκος Βουλέλης αναλαμβάνει τη διεύθυνση της  υπό έκδοσης “Εφημερίδας των συντακτών” με απόφαση της γενικής συνέλευσης. Διευθυντής σύνταξης θα είναι ο Σταμάτης Νικολόπουλος και επικεφαλής του αθλητικού ο Νίκος Ασημακόπουλος.

**Με ρεπορτάζ για το “πλυντήριο” στην ελληνική δημοσιογραφία και αναφορές στις σχέσεις της Siemens, αλλά και εταιρειών δημοσίων σχέσεων, τραπεζών και  τηλεπικοινωνιών , κυκλοφορεί σήμερα, το περιοδικό «HOT DOC» του Κώστα Βαξεβάνη.

**Ο Βαγγέλης Ιωάννου είναι ο νέος διευθυντής του αθλητικού τομέα της ΕΡΤ, ύστερα από απόφαση του Νίκου Σίμου, ο οποίος και αντικατέστησε το Δημήτρη Χατζηγεωργίου, ο οποίος ήταν και επικεφαλής του τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: