19.7.12

Short stories19.07.2012




**«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ παραγνωρίζει ότι η μετάβαση στη ψηφιακή τηλεόραση αποτελεί δέσμευση της χώρας μας από τριετίας»  αναφέρει ο υφυπουργός Επικρατείας Σίμος Κεδίκογλου σε απάντησή του προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θέτοντας ως ορόσημο το τέλος του έτους. Βέβαια η Digea εκτιμάει ήδη πως ο στόχος αυτός δεν μπορεί να επιτευχθεί  Ο ΣΥΡΙΖΑ στην απάντησή του καλεί τον κ. Κεδίκογλου να απαντήσει «με ποιο τρόπο θα κατοχυρώσει μια ανοικτή, διαφανή και αδιάβλητη διαδικασία ψηφιακής αδειοδότησης, τόσο των Παρόχων Δικτύου, όσο και των Παρόχων Περιεχομένου» .



**To 141o The Open Championship, το αρχαιότερο τουρνουά γκολφ στον κόσμο, μεταδίδει η nova, από σήμερα έως και τις  Iουλίου. Πρόκειται για το τρίτο κατά χρονική σειρά major event της χρονιάς  το οποίο προβάλει  η συνδρομητική πλατφόρμα.

**O  Ανδρέας Κατσανιώτης ορίστηκε  νέος γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και  ο Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, νέος γενικός γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης. Παράλληλα , ο Μενέλαος Δασκαλάκης, πρώην  γενικός διευθυντής της ΝΔ, και πρώην  μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ ανέλαβε  γενικός γραμματέας Τηλεπικοινωνίων και Ταχυδρομείων, στο υπουργείο Ανάπτυξης.

**Εν αναμονή της συγκρότησης του νέου ΔΣ στην ΕΡΤ βρίσκονται και 60 συμβασιούχοι της ΕΡΤ3. Η  πρόσληψή τους έχει εγκριθεί από το κανάλι δεν συζητήθηκε όμως στο ΔΣ της εταιρείας, εξαιτίας των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: