23.5.15

ShortStories23.05.2015



Eurovision: Tον Τελικό του 60ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision θα μεταδώσει απόψε  το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ (22.00) σε απευθείας σύνδεση με το Stadthalle της Βιέννης.  Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στη 15η σειρά του Τελικού με τη Μαρία Έλενα Κυριάκου Τον σχολιασμό θα κάνουν η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ η μεγάλη νικήτρια του 2005 Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει τη βαθμολογία που θα δώσει η Ελλάδα.


Star:  Οι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης και της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης, αυτή τη Δευτέρα (23:30, Star) στον ενικό» και το Νίκο Χατζηνικολάου.


ΣΚΑΪ: Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι καλεσμένη στην «Τελευταία Λέξη» με τον   Παύλο Τσίμα, αυτή την Κυριακή (23:00, ΣΚΑΪ). Στην εκπομπή οι δημοσιογράφοι,  Paul Mason από το Channel 4 και  Hugo Dixon από το REUTERS αναλύουν τα τελευταία γεγονότα και μεταφέρουν το κλίμα από το εξωτερικό.


ΕΦΕ: Ένα μεγάλο αγώνα εναντίον της παράνομης διακίνησης των φωτογραφιών που χρησιμοποιούν ΜΜΕ στην Ελλάδα, ξεκινά η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας για τα  προϊόντα κλοπής (photo-trafficking) και αδήωτης εργασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: