26.5.15

Short stories26.05.2015





Alpha:Το ερώτημα «συμφωνία ή ρήξη με τους δανειστές» θέτει αύριο τα μεσάνυχτα η «Ίντριγκα» με την Έλλη Στάη.  Η δημοσιογράφος με τους καλεσμένους της, θα διερευνήσει τι ζητούν οι εταίροι για ΦΠΑ, μισθούς και συντάξεις και τι δέχεται η κυβέρνηση. Στο στούντιο της εκπομπής, ο Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης και οι δημοσιογράφοι Νίκος Μπογιόπουλος και Άγγελος Κωβαίος. Παρεμβαίνουν η βουλευτής του Ποταμιού Αντιγόνη Λυμπεράκη και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.



ΟΤΕ TV: Το παρασκήνιο της πρώτης συνέντευξης  Του Παναγιώτη και Γιώργος Αγγελόπουλου σε τηλεοπτικό στούντιο, στον  ΟΤΕ ΤV της περασμένης βδομάδας παρουσιάζεται απόψε στο Pick & Roll (20:00, OTE SPORT 4HD).


Nova: Η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «True Detective» από τις 21 Ιουνίου επιστρέφει στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Η βραβευμένη με 5 Emmy σειρά της ΗΒΟ θα προβάλλεται κάθε Κυριακή (04:00 μετά τα μεσάνυχτα, NS1-NS1HD,Nova GO) ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υποτίτλους, καθώς και σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα (22:00). 

MEGA: Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 6 Ιουνίου (MEGA, 17:30)  η νέα εκπομπή του MEGA, «My Life» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη με προσκεκλημένο τον πρώην εκδότη Άρη Τερζόπουλο, ο οποίος αντιμετώπισε  χρόνια κατάθλιψη, μετά τις απώλειες που υπέστη στη ζωή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: