20.5.15

Short Stories20.05.2015



ΕΡΤ: Αύριο, αναμένεται να περάσουν  από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης και ο πρόεδρος του νέου φορέα, Διονύσης Τσακνής. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε εντολή για να βγει στον αέρα η ΕΡΤ την επόμενη Δεύτερα, αλλά για να γίνει αυτό με το νέο ΔΣ, πρέπει να εκφράσει τη γνώμη της η Επιτροπή και στη συνέχεια, με απόφαση του υπουργού επικρατείας, Νίκου Παππά, να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ η σχετική απόφαση.



 Πόλο:Την ημιτελική φάση της Α1 Ανδρών στο Πόλο μεταδίδει απόψε η Nova, ανάμεσα στις ομάδες Εθνικός – Παναθηναϊκός (17:30, NS3) και  Ολυμπιακός- Βουλιαγμένη (19:30, NS3). Στις περιγραφές των αγώνων θα είναι οι Κώστας Τατάκης και  Διονύσης Στρούμπος.

ΕΣΗΕΑ: Εξάωρη στάση εργασίας σήμερα στα ΜΜΕ από τις 11.00 το πρωί ως τις 5.00 το απόγευμα προκήρυξε η ΕΣΗΕΑ προκειμένου να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μελών της σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.



Alpha:  Η νέα εκπομπή «Checkpoint Alpha» με τη Γιάννα Παπαδάκου και τον Πέτρο Κουσουλό, κάθε Τρίτη στις 23:20 (Alpha)  βάζει στο μικροσκόπιό της σκάνδαλα, τρομοκρατία, πολιτική, οικονομία αλλά και όλα όσα έχουν αντίκτυπο στον Έλληνα πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: