17.5.15

Ξεκινάει πιλοτικά το OTE TV GO



Και ο ΟΤΕ TV μπαίνει στο χορό των προηγμένων υπηρεσιών με το OTE TV GO.  Όσοι πελάτες του ΟΤΕ TV, διαθέτουν σε κινητό και tablet, με το OTE TV GO θα μπορούν να  λαμβάνουν τα  κανάλια υψηλής ευκρίνειας και τις υπηρεσίες  OTE Replay TV και το OTE Cinema on Demand.  


Αρχικά, το OTE TV GO θα διατεθεί πιλοτικά σε 50.000 συνδρομητές. Η υπηρεσία  θα μπορεί να εγκατασταθεί σε έως δύο συσκευές έτσι ώστε οι συνδρομητές να μπορούν  στο σπίτι, ταυτόχρονα με την τηλεόραση, και από την OTE TV GO συσκευή τους μέσω Wi-Fi, αν έχουν ευρυζωνική σύνδεση ΟΤΕ (ADSL, VDSL) αλλά και εκτός σπιτιού, μέσω των δικτύων 3G και 4G της COSMOTE ή από οποιοδήποτε δίκτυο Wi-Fi, αν έχουν σύνδεση COSMOTE . 

Οι συνδρομητές OTE TV Μέσω Δορυφόρου και Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης, με τον ΟΤΕ TV GO  θα παρακολουθούν  το πρόγραμμα του ΟΤΕ TV από το  μπουκέτο καναλιών που διαθέτουν, που περιλαμβάνει τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT, κανάλια με ταινίες και σειρές  κ.α. Ακόμη μέσα από το OTE TV GO  θα  παρέχεται η υπηρεσία OTE Replay TV,  που προσφέρει τη δυνατότητα να βλέπουν επιλεγμένα προγράμματα των προηγούμενων 48 ωρών από τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT και από κανάλια ελεύθερης μετάδοσης. Τέλος με την   υπηρεσία OTE Cinema on Demand, οι χρήστες θα μπορούν α να ενοικιάζουν ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.


Για να αποκτήσουν την υπηρεσία, οι συνδρομητές ΟΤΕ TV θα πρέπει να διαθέτουν σύνδεση OTE (ADSL/ VDSL) ή/και κινητό COSMOTE. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: