6.5.15

Ως το 2019 μαζί Nova-SuperLeague




Η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League συνεχίζεται για ακόμη 4 χρόνια ως το 2019 από τη Nova.  Δύο ομάδες ο  ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός στη συνεδρίαση της Super League διαφώνησαν και  δεν ψήφισαν υπέρ της επέκτασης της σύμβασης κατά 2 χρόνια, από το 2017 ως το 2019, αφήνοντας τη συζήτηση αυτή για το μέλλον.


Οι δύο ΠΑΕ, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν επιφυλάχθηκαν για την υπογραφή της σύμβασης, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Ο Παναθηναϊκός θέτει θέμα  για την παρουσία του προέδρου της Super League Γιώργου Μποροβήλου, ενώ ο ΠΑΟΚ θεωρεί πως είναι πρόωρη η ανανέωση. Η Forthnet από την πλευρά της, σε ένα ιδιαίτερα αρνητικά, οικονομικά περιβάλλον, με τις ομάδες της Super League να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, πετυχαίνει, αλλά και παίρνει το ρίσκο για μια διετία συμφωνία. Πρακτικά το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της SuperLeague θα «παίζει» μπάλα και τα επόμενα 4 χρόνια στα κανάλια Novasports. Μέχρι τη σεζόν 2016-2017 θα βρίσκονται όλες οι ομάδες, και στην περίπτωση που συμφωνήσουν και οι άλλες δύο ΠΑΕ, τότε  θα συμμετέχουν κι εκείνες ως το 2019 στο εγχείρημα της κεντρικής διαχείρισης. Διαφορετικά, υπάρχει το ενδεχόμενο μιας νέας ρήξης.

«Σε μια δύσκολη εποχή, τόσο για την Ελληνική κοινωνία, όσο και για τον Ελληνικό αθλητισμό, εμείς στηρίζουμε έμπρακτα τις στρατηγικές μας επιλογές και συνεχίζουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet, Πάνος Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στην επέκταση της συνεργασίας  με τη Super League. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την επέκταση της Σύμβασης Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης” ανέφερε, μεταξύ άλλων,   ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος.




Δεν υπάρχουν σχόλια: