16.4.15

Οι συνέπειες απο το λουκέτο στην ΕΡΤ

Short Stories16.04.2015

 ΕΣΗΕΑ: Σοβαρές συνέπειες  στο δημοσιογραφικό κόσμο έφερε το κλείσιμο της ΕΡΤ. Μιλώντας στη Βουλή, στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την  ΕΡΤ, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Γιώργος Γιουκάκης  ανέφερε πως δεκάδες δημοσιογράφοι που επιβιώνουν με τα πακέτα βοήθειας της ΕΣΗΕΑ σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Τόνισε, επίσης, ότι είναι ευθύνη όλων να κάνουν τα απαιτούμενα βήματα για τη δημιουργία μιας πραγματικά δημόσιας τηλεόρασης με πλουραλισμό, με ισχυρές και δυναμικές συχνότητες, μια ΕΡΤ ικανή να επανέλθει στο χάρτη των ψηφιακών συχνοτήτων.


ΣΚΑΪ: Η «Τελευταία Λέξη» και ο  Παύλος Τσίμας, ανοίγουν το φάκελο της Χρυσής Αυγής, την Κυριακή 19 Απριλίου ( 23:15, ΣΚΑΪ) . Ο δημοσιογράφος παρουσιάζει την ιστορία του νεοναζιστικού κόμματος, τις υπόγειες διασυνδέσεις, τη «μάχη του πεζοδρομίου», τη βία και τα θύματά της.

Πόλο: Τον αγώνα Ραντνίτσκι - Ολυμπιακός για το Len Champions League στο πόλο Ανδρών θα μεταδώσει η Nova  αυτό το Σαββατο 18 Απριλίου (19:00, NS4)σε περιγραφή του Κώστα Τατάκη.

Alpha: Πρεμιέρα για την εκπομπή «Από την Πόλη στην Ανατολή» το Σάββατο 25 Απριλίου, (20:00, Alpha). Η Μαρία Εκμεκτσίογλου  καλωσορίζει τους θεατές στην Κωνσταντινούπολη και χαρίζει τις πρώτες «γεύσεις» από το γαστρονομικό της οδοιπορικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: