8.4.15

Πρώτη έγκριση του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ


Short Stories08.04.2015

ΕΡΤ: Εγκρίθηκε αρχικά με τις ψήφους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς συνολικά  1.559 απολυμένοι της ΕΡΤ έχουν δικαίωμα επαναπρόσληψης,  εφόσον το επιθυμούν στο νέο φορέα μαζί με όσους είναι στη ΝΕΡΙΤ.  Τη μέρα του λουκέτου (11.06.2013), η ΕΡΤ είχε 2.911 απασχολουμένους, εκ των οποίων οι 2.655 ήταν τακτικό προσωπικό και οι 202 ήταν με συμβάσεις έργου και 55 Προσωπικό Ειδικών Θέσεων.


Ποτάμι: Nα καταθέσει ενόψει της επικείμενης συζήτησης του νομοσχέδιο της ΕΡΤ  στην Ολομέλεια τις συμβάσεις όλων των κυβερνητικών παραγόντων που συνδέονταν επαγγελματικά με το φορέα, κάλεσε τον υπουργό επικρατείας, Ν. Παππά ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης.


ΕΣΗΕΑ: Επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο έστειλε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, ενόψει της επικείμενης εκδίκασης της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, για να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια διευκόλυνσης των δημοσιογράφων που θα την καλύψουν.

Alpha: Οι «360ο» (Alpha, 00:00) και η Σοφία Παπαϊωάννου ταξίδεψαν στην πατρίδα του ξεριζωμού, τη Σμύρνη  και κατέγραψαν το ελληνικό στοιχείο που ξαναγεννιέται στην κάποτε κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: