1.4.15

Ενίσχυση του προγράμματος συμπαραγωγής ταινιών από τον ΟΤΕ

Short stories01.04.2015

ΟΤΕ: Ενισχύει το πρόγραμμα συμπαραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, ο ΟΤΕ TV  επεκτείνοντας τη συμμετοχή του στο σύνολο της δημιουργικής διαδικασίας, από την αξιολόγηση και την επιλογή των προτάσεων, την ανάπτυξη σεναρίων, τη χρηματοδότηση έως την οργάνωση και την εκτέλεση παραγωγής. Στο πλαίσιο αυτό, ο OTE TV καλεί Έλληνες σεναριογράφους, σκηνοθέτες και παραγωγούς να καταθέσουν προτάσεις σεναρίων αναλαμβάνοντας να υποστηρίξει ενεργά ολόκληρο τον κύκλο παραγωγής των ταινιών που θα επιλεγούν, ως κύριος παραγωγός ή συμπαραγωγός.


ΕΔΟΕΑΠ: Χωρίς αποτέλεσμα η χθεσινή εκλογική διαδικασία στον ΕΔΟΕΑΠ. Για πρώτη φορά μετά από 47 χρόνια ιστορίας, δεν υποστήριξαν όλα  τα παρόντα μέλη της ΕΣΗΕΑ στο Συμβούλιο, την επιλογή  της πλειοψηφήσασας συμβούλου από την ένωση συντακτών ως πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ. 

ΟΠΑΠ: Ο ΣΚΑΪ θα μεταδίδει πλέον τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.E, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:10 και τα Σαββατοκύριακα στις 22:00.
Παναγιωταρέα: Kαταδικάζει απερίφραστα την αγωγή που άσκησε η δημοσιογράφος Άννα Παναγιωταρέα εναντίον της Δέσποινας Κουτσούμπα, o Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων.  Η δημοσιογράφος κατέθεσε  αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου  αξιώνοντας 15.000  ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: