31.3.15

Ταινίες της Disney για το Πάσχα

ShortStories31.03.2015

Nova: Αυτό το Πάσχα, οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα ζήσουν τη μαγεία της Disney, μέσα από την οθόνη των Novacinema 2 και Novacinema 2 HD. Υπέροχες κλασικές ταινίες από την ταινιοθήκη του κορυφαίου κινηματογραφικού studio του Hollywood, που χαρίζει για περισσότερα από 90 χρόνια, μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης σε δισεκατομμύρια θεατές παγκοσμίως, θα προβάλλονται από 4 μέχρι 12 Απριλίου στις 21:00 και από 13 μέχρι 19 Απριλίου στις 10:00.






Alpha: Τετ-α-τετ με την Έλλη Στάη, Ζωή Κωνσταντοπούλου  στην «Ίντριγκα»(Alpha, 00.00). Η πρόεδρος της Βουλής, μιλά για τη συμφωνία με τους εταίρους, τις κόντρες στη Βουλή, τις εξεταστικές επιτροπές, τις παρελάσεις αλλά και τις σχέσεις της με τον Αλέξη Τσίπρα.


ΠΟΕΣΥ: Tο συνεχιζόμενο λοκ άουτ που έχει επιβάλλει η εργοδοτική πλευρά στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και την ιστοσελίδα enet καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ. Όπως επισημαίνεται “δεν έχουν καταβληθεί δεδουλευμένα πολλών μηνών, ούτε και το δώρο Χριστουγέννων στους εργαζόμενους”.


Πόλο: Ο Κώστας Κοκκινάκης πολίστας του Υδραϊκού,  είναι καλεσμένος απόψε στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» (18:15,  NS1-NS1HD) Ο έμπειρος αθλητής μιλάει στο Διονύση Στρούμπο, για την πορεία της ομάδας του, για τα όσα έγιναν στην 19η αγωνιστική και για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: