18.3.15

Πρεμιέρα για την "Ίντριγκα"

Short Stories18.03.2015


Alpha: Πρεμιέρα κάνει απόψε τα μεσάνυχτα στον Alpha  η εκπομπή “Ίντριγκα”, με την Έλλη Στάη. Στην πρώτη «Ίντριγκα», η Έλλη Στάη παρουσιάζει μεγάλη δημοσκόπηση της Marc: τι λένε οι πολίτες για την κυβέρνηση, τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις, το ευρώ, την Γερμανία, το δημοψήφισμα. Στο στούντιο της εκπομπής, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, μιλά για τους στόχους της διαπραγμάτευσης, τα μέτωπα με την Ευρώπη, τις απειλές των Γερμανών, την ασφυξία στην αγορά. Η “Ίντριγκα” θα μεταδίδεται ζωντανά, κάθε δεύτερη Τετάρτη.



Alter:Έλεγχο για τον τρόπο που έκλεισε το Alter ζητάει από την κυβέρνηση ο εκδότης, Γιώργος Κουρής, καταλογίζοντας ευθύνες στο πρώην μέτοχο και συνέταιρό του στο κανάλι, Θανάση Αθανασούλη

ΕΣΡ: Πρόστιμο 15.000 εύρω επέβαλε το ΕΣΡ στον  Alpha για μειωμένη προβολή των κομμάτων ΚΚΕ και Ποτάμι, το τελευταίο 3μηνο του 2014, σε σχέση με τους υπόλοιπους σταθμούς, σύμφωνα με τη σύγκριση που κάνει η ραδιοτηλεοπτική Αρχή. 


Σινεμά: Το Βραβείο Κοινού OTE TV θεσπίζει ο ΟΤΕ TV  και καλεί τους φίλους του σινεμά να ψηφίσουν την αγαπημένη τους ελληνική ταινία, στο www.otetvaward.gr.  Η επιλογή τους θα προβληθεί στην φετινή διοργάνωση των Κινηματογραφικών Βραβείων στις 30 Μαρτίου στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: