26.3.15

Επάνερχεται το Κόκκινο

Short Stories26.03.2015

 Στο Κόκκινο: Επανέρχεται στην κανονική του ροή το Κόκκινο από σήμερα, ενώ το κτίριο των εγκαταστάσεων του τελεί υπό κατάληψη από ομάδα αντιεξουσιαστών.  Από σήμερα επανέρχονται σε λειτουργία και  οι συνεργαζόμενοι σταθμοί Στο Κόκκινο , σε Πάτρα, Καβάλα, Κρήτη και Καλαμάτα. Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι η όποια έκφραση διαμαρτυρίας, ακόμη και συμβολική, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ακυρώνει το δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση”.





ΑΠΕ: Σήμερα λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης για τη θέση του προέδρου-γενικού διευθυντή του ΑΠΕ, με το Μ. Ψύλλο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.


ΕΣΗΕΑ: Αύριο, Παρασκευή, είναι προγραμματισμένη η εξ αναβολής συνάντηση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, όπου θα αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα της ΕΡΤ. 


Βιβλιοπαρουσίαση: Το βιβλίο “Αθλητισμός και Κοινωνικά κινήματα” του δημοσιογράφου Νάσου Μπράτσου από τις εκδόσεις “Νότιος Άνεμος” θα παρουσιαστεί τη Μεγάλη Δεύτερα στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: