11.3.15

Συμφωνεί η ΕΣΗΕΑ με το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ

ShortStories11.03.2015

ΕΡΤ(1) :Χαιρετίζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ  την πολιτική συνέπεια της κυβέρνησης να φέρει ως ένα από τα πρώτα νομοσχέδιά της στη Βουλή, την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος της πλειονότητας της ελληνικής κοινωνίας να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ. Παράλληλα το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ “δηλώνει την ετοιμότητά του να συναντηθεί άμεσα με τον αρμόδιο υπουργό Επικρατείας, καθώς και να καταθέσει στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής τις προτάσεις της για το υπό δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο.


ΕΡΤ(2): “Το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ, το οποίο δόθηκε για διαβούλευση χθες, νεκρανασταίνει τις χειρότερες εποχές  της παλαιάς κρατικής ραδιοτηλεόρασης” αναφέρει σε ανακοίνωση του το, το ΠΑΣΟΚ το οποίο δηλώνει πως είχε καταδικάσει το κλείσιμο της εταιρείας στις 11 Ιουνίου 2013…

“Ελεύθερος Τύπος”. Σχέδιο εθελούσιας εξόδου 20 ατόμων και σημαντικών περικοπών στις αποδοχές των εργαζομένων του “Ελεύθερου  Τύπου” προτείνει ο Αλέξης Σκαναβής.

«Amore Mio»: Με ένα λαμπερό καστ ηθοποιών κάνει κινηματογραφική πρεμιέρα την Πέμπτη 19 Μαρτίου, η νέα συμπαραγωγή της Nova«Amore Mio».  Με τη νέα ταινία του Χρήστου Δήμα, έφτασε αισίως τις 125 συμπαραγωγές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: