11.3.15

Σε 170 χώρες ταυτόχρονα το «Game of Thrones»



Διπλό χτύπημα από την HBO. Επιχειρεί να μετατρέψει το Game of Thrones σε ένα παγκόσμιο προϊόν που θα μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο σε 170 χώρες του πλανήτη ενώ ανακοίνωσε συνεργασία με την Apple για τη διάθεση  του «HBO GO» μέσω των συσκευών της κορυφαίας εταιρείας τεχνολογίας.


Ο 5ος κύκλος  της σειράς Game of Thrones θα μεταδοθεί ταυτόχρονα σε 170 χώρες και περιοχές του πλανήτη την ίδια ώρα με τις ΗΠΑ με ταυτόχρονο υποτιτλισμό. Πρόκειται για ένα τεράστιο εγχείρημα  που έχει δημιουργήσει «παγκόσμιο τηλεοπτικό γεγονός» για διάστημα 10 εβδομάδων, όσο θα προβάλλεται η σειρά.  Τα δίκτυα που θα συμμετάσχουν στο εγχείρημα είναι το HBO Ασίας, HBO Καναδά, HBO  Ευρώπης HBO Λατινικής Αμερικής HBO Ολλανδία Netherlands and HBO Nordic, αλλά και δίκτυα σε Αφρική,  Αυστραλία και σε χώρες, όπως η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ισλανδία, η Ρωσσία και η Ισπανία. Στην Ελλάδα τη σκυτάλη σε αυτό τον παγκόσμιο Μαραθώνιο του “Game of Thrones» θα αναλάβει η Nova, μεταδίδοντας το πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλο στις 4.00 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, στις 12 Απριλίου.


Η HBO προχωράει στο επόμενο βήμα για την επέκταση της διάθεσης των προϊόντων της ανακοινώνοντας τη συνεργασία της με την Apple, για την υπηρεσία «HBO Now». Η υπηρεσία θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τον Απρίλιο και έναντι ποσού 14,99 δολαρίων το μήνα θα επιτρέπει στους πελάτες της Apple, μέσω της Apple TV να παρακολουθούν τα πρόγραμμα του  HBO μέσω των i-phone, των i-pad και των υπολογιστών mac. Η πρεμιέρα θα γίνει φυσικά με το «Game of Thrones».

Δεν υπάρχουν σχόλια: