28.2.15

Στήριξη από τους Γερμανούς δημοσιογράφους

Short Stories


Bild: Τις ευχαριστίες των Ελλήνων δημοσιογράφων προς τους Γερμανούς δημοσιογράφων –μέλη των Ενώσεων «Deutsche Journalistinnen und Journalisten Union (dju) in ver.di» και «Deutscher Journalisten-Verband», για την υπεύθυνη στάση που επέδειξαν καταδικάζοντας την εμπρηστική και προσβλητική για τους Έλληνες εκστρατεία της εφημερίδας Bild, εξέφρασε το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ. Η Ομοσπονδία σημειώνει πως με τη στάση τους αυτή“προάσπισαν με αυτόν τον τρόπο την τιμή του επαγγέλματος και τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας”.



 “Ελεύθερος Τύπος: Tην κήρυξη 48ωρης απεργίας από τη  Δευτέρας, 2 έως την Τετάρτη, 4 Μαρτίου  αποφάσισαν τα ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ  για τους εργαζόμενους στον “Ελεύθερο Τύπος” και στην ιστοσελίδα www.e-typos.com, ζητώντας  την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών.


ΠΟΕΣΥ: Την άμεση υλοποίηση δραστικών προγραμμάτων για την αντιμετώπιση της ανεργίας όσο και την λήψη ουσιαστικών μέτρων για την στήριξη των πολυάριθμων ανέργων δημοσιογράφων ζήτησε η αντιπροσωπία της ΠΟΕΣΥ σε συνάντηση που είχε με την  αναπληρώτρια Υπουργό  Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου.


«Όχθες»: Συμπαραγωγός στις «Όχθες» τη νέα ταινία του Πάνου Καρκανεβάτου, είναι η Nova. Η ταινία βγαίνει στις 5 Μαρτίου στους κινηματογράφους με διανομή από την Odeon. Συνολικά η Nova έχει
 συνεισφέρει στις προσπάθειες των Ελλήνων κινηματογραφιστών, ως συμπαραγωγός σε περισσότερες από 120 ταινίες έως σήμερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: