4.2.15

Τα κλειδιά της επικοινωνίας στο Νίκο Παππά

shortStories


Παππάς: Στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά  ανατέθηκε και απόφαση του Πρωθυπουργού το πεδίο της Επικοινωνίας. Ο νέος υπουργός θα εποπτεύει τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Προβολής, την εποπτεία των νομικών προσώπων και φορέων που υπάγονται σε αυτές καθώς και τα θέματα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.  Ο Νίκος Παππάς , ακόμη, θα συνδράμει τον Πρωθυπουργό στο σχεδιασμό και την εφαρμογή της Κυβερνητικής πολιτικής και στην εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού και της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης.




Τέννις: Ζωντανά στα NS4 και NS7 από σήμερα ως και τις 8 Φεβρουαρίου, θα μπορούν να παρακολοθήσουν οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το τουρνουά Open Sud de France, το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της σειράς ATP 250.


FOX: Δύο πρεμιέρες στα κανάλια  FOX(Nova, OTE TV, Cyta). Στο FOX Life θα προβάλλεται από την Τετάρτη 4/2 και κάθε Τετάρτη στις 23:30, η σειρά «Youre The Worst», μια πρωτότυπη κωμωδία από τον Στίβεν Φολκ και από τις 28 Φεβρουαρίου σειρά «Enlisted» του FOX, με τον βραβευμένο με Emmy Κιθ Ντέιβιντ.


Πόλο: Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών Θοδωρής Χατζηθεοδώρου ανοίγει τα χαρτιά του στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» απόψε (18:15, NS1-NS1HD) με το Διονύση Στρούμπο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: