8.2.15

Τα βραβεία BAFTA 2015 στον ΟΤΕ TV

ShortStories07.02.2015

ΟΤΕ TV: Την λαμπερή τελετή των βραβείων BAFTA 2015 θα καλύψει αύριο ο ΟΤΕ TV, με ζωντανή μετάδοση σε υψηλή ευκρίνεια αποκλειστικά στο OTE CINEMA 1HD. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν την κορυφαία κινηματογραφική γιορτή της Ευρώπης ζωντανά, ξεκινώντας από τις 23.30 το αυριανό βράδυ με τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί και τα μεσάνυχτα  με την μετάδοση της βράβευσης σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη στο OTE CINEMA 1HD.   


ΣΚΑΪ: Ο τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης  θα είναι καλεσμένο του Μανώλη Σφακάκη και της Χριστίνας Βραχάλη στην εκπομπή «GOAL» αυτή την Κυριακή (21:45, ΣΚΑΪ).  Η εκπομπή θα μεταδώσει όλα τα γκολ της 22ης αγωνιστικής, ρεπορτάζ από την Τούμπα με απευθείας συνδέσεις, και σχολιασμό των επίμαχων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα. 

Πόλο: Ο δεύτερος γύρος της Α1 πόλο Ανδρών ξεκινάει με το ντέρμπι «αιωνίων» σήμερα . Η Nova θα μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (16:00, NS1-NS1HD-NovaGO)  σε περιγραφή του Κώστα Τατάκη.

ΑΝΕΛ: Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος θα είναι προσκεκλημένος του Γιάννη Πρετεντέρη, αυτή τη  Δεύτερα στην “Ανατροπή”(23:30,MEGA).



Δεν υπάρχουν σχόλια: