17.1.15

Οι αρχηγοί στην TV

 ShortStories17.01.2015

Η ώρα των αρχηγών στην τηλεόραση. Ο Πρωθυπουργός, Α. Σαμαράς θα παραχωρήσει συνέντευξη απόψε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και αύριο στην εκπομπή «Ακραίως» (11:00, ΣΚΑΪ) με τον Τ. Χατζή. Σήμερα το πρωί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Α. Τσίπρας θα εμφανιστεί στο Γ. Αυτιά (Σκάι). Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας και ο Γ. Παπανδρέου Πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ μιλάει εκτάκτως στην εκπομπή  «360°»  (20:00, Alpha) με τη Σοφία Παπαιωάννου. Ο Γ. Παπανδρέου  θα βρεθεί ενώπιον κοινού τη Δευτέρα  «στον ενικό»(Star, 23:20).



Novalifε: Εκπρόσωποι κομμάτων στο διακριτικό φως του «Λαμπατέρ» φωτίζουν χωρίς φανατισμούς και εντάσεις την επομένη μέρα. Στο Novalifε για πέντε μόνο προεκλογικές βραδιές, από την Δευτέρα έως και την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, αμέσως μετά την ταινία των 21.00.


ΟΤΕ: Αύριο, Κυριακή και τη Δευτέρα  μέσα από τις εκπομπές «Sport Show Highlights” και «Sport Show” (22.30, OTE SPORT 4HD), οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα γκολ για τα πρωταθλήματα Αγγλίας, Ισπανίας ,Ιταλίας και της Football League.



ΣΚΑΪ: Ο προπονητής και υποψήφιος Βουλευτής Κριστόφ Βαζέχα και η πρώην πρωταθλήτρια του στίβου Έρρικα Πρεζεράκου θα είναι καλεσμένοι του Μανώλη Σφακάκη και της Χριστίνας Βραχάλη στην εκπομπή «GOAL»(21:45, ΣΚΑΪ). Η εκπομπή θα δείξει  όλα τα γκολ της 19ης αγωνιστικής της Superleague.

Δεν υπάρχουν σχόλια: