9.1.15

Ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης στον OTE TV

Short Stories09.01.2014

ΟΤΕ TV: Στους ρυθμούς του ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης  κινούνται όλοι στην Ισπανία. Το βράδυ της Κυριακής όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00, OTESport2HD). Το Σάββατο διεξάγονται επίσης τα παιχνίδια Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ (17:00 OTESports2HD) και Θέλτα – Βαλένθια (21:00 OTESport2HD). Στη γειτονική Ιταλία την Κυριακή δεσπόζει το «Derby della Capitale» μεταξύ Ρόμα και Λάτσιο, (16:00, ΟΤΕSport2HD).


Nova: Η  Basket League συνεχίζεται στα Novasports από αύριο ως και τη Δευτέρα.  Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση τους 6 από τους 7 αγώνες της 12ης αγωνιστικής, μεταξύ των οποίων και τις αναμετρήσεις, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Πανελευσινιακός.

ΣΚΑΪ: Στην Ιταλία για το ημερολόγιο της Pirelli ταξιδεύει ο Κώστας Στεφανής και η εκπομπή «Traction» αυτό το Σάββατο 10 Ιανουαρίου (14.00)  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


AGORA: Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Κοπεγχάγης το “AGORA” η ταινία ντοκιμαντέρ του δημοσιογράφου Γιώργου Αυγερόπουλου κάνει την ελληνική πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: