23.1.15

Η ώρα του Ολυμπιακού

ShortStories


Nova: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται  απόψε τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ, με ζωντανή μετάδοση από τη Nova. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση (21:30, NS2-NS2HD-NovaGO) τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την ισπανική ομάδα για την 4η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague Basketball. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής, στο σχόλιο ο Δημήτρης Καρύδας, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Γιαννίκος Δούσκας.



Alpha: Η νέα δραματική ξένη σειρά αμερικανικής παραγωγής 2015 «The Slap», κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου (23:30,) σε Α’ Τηλεοπτική προβολή, δύο μέρες μετά την προβολή της στο NBC της Αμερικής. Η σειρά αποτελείται από 8 επεισόδια και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του ελληνοαυστραλού συγγραφέα Χρήστου Τσιόλκα, το οποίο είχε διεθνή απήχηση.

Δημοσκοπήσεις : Το ρόλο των πολιτών που συμμετέχουν, ως δείγμα στις δημοσκοπήσεις αναδεικνύει με ανακοίνωσή του  ο Σύλλογος Εταιριών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς. Παράλληλα, ο ΣΕΔΕΑ επικροτεί την απόφαση της πολιτείας να απελευθερώσει τη δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων κατά την προεκλογική περίοδο ακολουθώντας το Ευρωπαϊκό παράδειγμα.


ΣΚΑΪ: Ο Κώστας Στεφανής, υποδέχεται τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος Γιώργο Καραγκούνη στο  “Traction” το Σάββατο 24 Ιανουαρίου (14.00, ΣΚΑΪ) .O αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου οδηγεί ένα νέο μοντέλο πολυτελούς αυτοκινήτου.





Δεν υπάρχουν σχόλια: