8.1.15

Καμμένος και Δραγασάκης στο ΣΚΑΪ

ShortStories08.01.2015

ΣΚΑΪ: Δύο πολιτικές συζητήσεις στο ΣΚΑΪ με ξεχωριστή σημασία αυτή την Κυριακή εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Το πρωί  ο Τάκης Χατζής στην εκπομπή “Ακραίως”(11.00) φιλοξενεί τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο. Το βράδυ, στην εκπομπή «Τελευταία λέξη» (11.15), με τον Παύλο Τσίμα ο Γιάννης Δραγασάκης θα βρεθεί απέναντι σε κορυφαίους οικονομολόγους και θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις και τα σχόλιά τους.



"Αγγελιοφόρος":
Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα κατέθεσε η προσωρινή διοίκηση της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδας, η οποία έχει στην ιδιοκτησία την εφημερίδα “Αγγελιοφόρος και το περιοδικό “Close up”.


ΣΕΔΕΑ: Συγκριμένες οδηγίες ζητάει από τις εταιρείες στις τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις που διεξάγονται μέχρι την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου. Ζητούν από όσους τις διενεργούν να αναφέρουν το όνομα του, όπως της εταιρείας με την οποία συνεργάζονται και να τηρούν το σχετικό κώδικα δεοντολογίας.

Actoion24: Από  το αυτό το Σάββατο έως και τις  24 Ιανουαρίου, το  Action24 προσθέτει στο πρόγραμμα του, την καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή «Στον παλμό των εκλογών»(13.00-15.00) με τον Γιάννη Πολίτη και την  εκπομπή «Next Week» (21.00-22.00) τις Κυριακές με τον Αντώνη Λιάρο.




Δεν υπάρχουν σχόλια: