22.1.15

Αναβολή στην απόδοση του ειδικού φόρου τηλεόρασης

ShortStories22.01.2015

Φόρος: Έμμεση αναβολή στον ειδικό φόρο τηλεόρασης με άλλο τρόπο. Η γενική γραμματέας εσόδων Αικατερίνη Σαββαϊδου, υπέγραψε εγκύκλιο με την οποία η  διαδικασία απόδοσης των εσόδων από την τηλεοπτική διαφήμιση θα καταβάλλεται στο τέλος κάθε έτους. Η απόφαση αυτή αναμένεται να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ, μεταφέροντας  για την επόμενη χρονιά την υποχρέωση πληρωμής του φόρου, δηλαδή, στις 20 Ιανουαρίου του 2011. Υπενθυμίζεται, πως, η κυβέρνηση επέλεξε να μην ανανέωση την αναβολή στην έναρξη ισχύος του νόμου και έτσι από την 1η Ιανουαρίου 2015, πρέπει για κάθε τηλεοπτική διαφήμιση να καταβάλλεται φόρος 20%.




Alpha: Το Σάββατο 24 Ιανουαρίου, στην «Πρωινή Ενημέρωση Alpha» (07:00) με τον Σπύρο Χαριτάτο, μπορείτε να δείτε τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από την απόφαση να επιστρέψουν οι βουλευτές τον μισθό του Ιανουαρίου που τους είχε καταβληθεί προκαταβολικά λίγο πριν από τη διάλυση της Βουλής.

ETV: Ο  τραγουδιστής, Κώστας Μαρτάκης ξεκινάει συνεργασία με  τον τηλεοπτικό σταθμό ETV παρουσιάζοντας ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει να μεταδίδεται από το Μάρτιο.

ΣΚΑΪ: Δεν θα συνεχιστεί η εκπομπή «Αυτά είναι» με τη Μαρία Ηλιακή και το Μάκη Πουνέντη. Τα ποσοστά τηλεθέασης που συγκέντρωνε, δεν ήταν τα αναμενόμενα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: