14.1.15

Νίκη για την "Εφημερίδα των Συντακτών"

Short Stories14.01.2015
Τύπος: Η επιχείρηση να περιορίσουν τα δημοσιεύματα της «Εφημερίδας των Συντακτών», από τη Χρυσή Αυγή, δεν πέρασε. Το δικαστήριο αθώωσε χθες το διευθυντή της Εφημερίδας, Νικόλα Βουλέλη και του δημοσιογράφου Δημήτρη Ψαρρά, σε βάρος των οποίων, κατέθεσε μήνυση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΧΑ, Η. Κασιδιάρης για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων.  Το δικαστήριο έκρινε ό ότι το επίμαχο βίντεο δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί «αρχείο» και κατ΄επέκταση, θα πρέπει οι κατηγορούμενοι να απαλλαχθούν από την κατηγορία της παραβίασης των προσωπικών δεδομένων.


Nova: Τους αγώνες πόλο Προ Ρέκο – Ολυμπιακός (20:00, NS7) για το Len Champions League στους Άνδρες την Πέμπτη και Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός για την Α1 Ανδρών (13:00, NS1) θα μεταδώσει η Nova.


ΝΕΡΙΤ: Mε μόλις 12ωρο πρόγραμμα ξεκινάει να μεταδίδει εκπομπές το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ, μετά από 18 μήνες από το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Ποσοστά: Πρώτος με μικρή διαφορά ο ΑΝΤ1 με μερίδιο 20,4% την περασμένη Δεύτερα, από το δεύτερο MEGA το οποίο ανέβηκε στο 19,7%. Τρίτος ο Alpha με 15,4% κι ακολουθούν το Star με 10,7% , ο ΣΚΑΪ με 7,4% η ΝΕΡΙΤ στο 4,2%, το ETV με 3%, η Ν Plus με 1,1% και με 0,9% το Μακεδονία TV.




Δεν υπάρχουν σχόλια: