13.1.15

Δελτία ...αστρολογικών προβλέψεων



Με διαφορετική συνταγή, αλλά με το ίδιο μήνυμα επέστρεψε το MEGA στις ειδήσεις. Τη θέση του Παύλου Τσίμα στα παράθυρα κατέλαβε ο Νίκος  Ευαγγελάτος, του Χρήστου Παναγιωτόπουλου στη διεύθυνση ο Νίκος Στραβελάκης, ενώ μόνη σταθερή αξία παρέμεινε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο  πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, εγκαινίασε τη νέα σύνθεση στο δελτίο επιβεβαιώνοντας πως «τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά».


Η δυσκολία που έχει το MEGA βρίσκεται σε δύο σημεία. Για παρά πολλά χρόνια επέβαλε τις απόψεις των στελεχών και των μετόχων ως γεγονότα και όταν ήταν στην κορυφή, επί 7 συναπτά έτη δεν έκανε τις αλλαγές αυτές στη δομή και τα πρόσωπα για να διατηρήσει το κοινό του. Η επιτυχία του δελτίου ειδήσεων του Mega, θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει ήταν πως παρά το γεγονός πως μετέδιδε διαρκώς θέσεις υπέρ του Μνημονίου, παρέμεινε στην πρώτη θέση.

Τη σκυτάλη αυτή παρέλαβε προσωρινά το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤΕΝΝΑ, το οποίο έφτασε στο σημείο να ταυτιστεί τόσο πολύ με τις κυβερνητικές θέσεις, προμηνύοντας καταστροφή στις ευρωεκλογές του 2014, στην περίπτωση που πρώτο κόμμα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι ειδήσεις μετατράπηκαν σε αστρολογικές προβλέψεις με γνωστά τα αποτελέσματα. 


Το Μνημόνιο συμπαρασύρει και τους βασικούς του υποστηρικτές με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Στο MEGA η κατάσταση, στο οικονομικό πεδίο, είναι οριακή και στον ΑΝΤ1, αν και είναι σε καλύτερη θέση και με εξωστρεφή διάθεση, δεν θα ήθελαν φέτος να χάσουν την πρώτη θέση στον ανταγωνισμοί των δελτίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: