2.1.15

Μία από τα ίδια στην "Ελευθεροτυπία"

ShortStories

 “Ελευθεροτυπία”: Δεν παρέστη η διοίκηση της Τρίτης Όψης στην προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση στο  υπουργείο εργασίας με θέμα τα προβλήματα στην εφημερίδα “Ελευθεροτυπία” “Αφενός αδιαφορεί για τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων, αφετέρου δεν έχει εκπονήσει ένα ρεαλιστικό σχέδιο βιώσιμης επανεκκίνησης της εφημερίδας” σημειώνει η ΕΣΗΕΑ, η οποία θεωρεί πως η εργοδοσία  “επιμένει στην πολιτική των εκδικητικών απολύσεων των συναδέλφων.” Η ΕΣΗΕΑ καλεί τους εργαζόμενους να διεκδικήσουν μαχητικά τα δικαιώματά τους”ζητώντας την ποινική δίωξη των υπαιτίων.”


Στιγμιότυπα:  Εξωδικαστικά επιλύθηκε η διαφορά ανάμεσα σε  Forthnet και ΣΚΑΪ  για το ζήτημα  της μετάδοσης των στιγμιότυπων της  SuperLeague. Οι  συζητήσεις  των αγωγών που είχαν κατατεθεί ματαιώθηκαν όπως αναφέρεται στον απολογισμό 9μήνου της Forthnet.


FOX: Νέες σειρές στα  κανάλια FOX και  Fox Life (Nova, OTE TV, Cyta) . Η νέα σειρά «Empire» του FOX, που θα προβάλλεται από τις 8 Ιανουαρίου (21:30) έχει θέμα τη ζωή του δημιουργού μιας μουσικής αυτοκρατορίας. Στο FOX Life, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν τις νέες σειρές «Manhattan Love Story» (από 9/1, 21:00) και «Witches Of East End» (από 26/1, 21:00).

ΝΕΡΙΤ: Στις “Ελληνίδες της Παλαιστίνης” είναι αφιερωμένη η εκπομπή “Προσωπικά” με την Έλενα Κατρίτση, η οποία θα μεταδοθεί αυτό το Σάββατο (19:15) από τη ΝΕΡΙΤ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: