27.12.14

Short Stories27.12.2014


ΣΚΑΪ: Ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς με πολύ κέφι, μουσική και  παιχνίδι στο «Ηοt Seat» με τον Γιάννη Ζουγανέλη την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Οι συντελεστές της παράστασης «Τοκ-Τοκ» δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και δωρίζουν το ποσό που κερδίζουν στο «Όλοι μαζί μπορούμε» για τις ανάγκες των «Χωριών SOS».Οι «Τοκ-Τοκ» που εμφανίζονται στο εορταστικό επεισόδιο είναι οι:  Κώστας Σπυρόπουλος, Κατερίνα Τσάβαλου ,Σοφιάννα Γρηγοριάδη, Ορφέας Παπαδόπουλος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Χριστίνα Θεοδωροπούλου.


Digea: Στις 6 Φεβρουαρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί τελικά η μετάβαση από το αναλογικό τηλεοπτικό σήμα στο ψηφιακό για 53 κέντρα εκπομπής στην Κρήτη και τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, από τη Digea.

ΟΤΕ:Η Premier League δεν πάει διακοπές και προσφέρει σπουδαία ντέρμπι στους φίλους του ποδοσφαίρου. Ο ΟΤΕ θα μεταδώσει αύριο τους αγώνες, Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14.00, OTE SPORT 1HD), Σαουθάμπτον-Τσέλσι (16.05, OTE SPORT 1HD) και Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι (17.00, OTE SPORT 4HD).



MEGA:Ο Γιώργος Καπουτζίδης επιστρέφει στην τηλεόραση μετά τις μεγάλες επιτυχίες «Σαββατογεννημένες» και «Στο Παρά Πέντε», με την «Εθνική Ελλάδος», συνεργαζόμενος και πάλι με τον σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουρίου (22:30, MEGA).

Δεν υπάρχουν σχόλια: