24.12.14

Ετοιμάζεται δεύτερος γύρος για τη Nova



Μετά τη WIND και οι διοίκηση της  Vodafone δηλώνει την παρουσία της και στο δεύτερο γύρο για τη διεκδίκηση της nova. Ο  πρόεδρος- διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, Γλαύκος Περσιάνης δήλωσε πως  υπάρχει για το σύνολο της Forthnet, “χωρίς τη Nova,  μιλάμε για κάτι πολύ διαφορετικό που δεν γνωρίζω αν είναι βιώσιμο”, συνέχισε δίνοντας το στίγμα για τις επόμενες κινήσεις, Έχοντας από κοινού το 40% της  Forthnet  το Νέο Έτος αναμένεται να έρθουν με δεσμευτική πρόταση, όπως και ο ΟΤΕ.



Η Nova προς το παρόν επενδύει στο πρόγραμμα και στην προσέλκυση συνδρομητών. Στην υπηρεσία Nov3Play  θα μεταδοθούν 80 κινηματογραφικές ταινίες και 5 σειρές στο Νοvalifε, άλλες 44 σειρές στα κανάλια FOX και FOX Life( τα οποία είναι και στον OTE TV και στη  Cyta) το κορυφαίο Australian Open, από τις 19 Ιανουαρίου και , τα καλύτερα στιγμιότυπα από κορυφαίες διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, από το Novasports 24 HD, μαζί με τις  εκπομπές «Ώρα των Πρωταθλητών» (καθημερινά) και «Best of Super League» (κάθε Κυριακή).

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play θα μπορούν να δουν  τον 4ο κύκλο της βραβευμένης επικής σειράς «Game of Thrones», αλλά και τη συνέχεια των «Velvet», «Almost Human», «C.S.I. XIV» και «Bewitched». Τα κανάλια FOX και FOX Life υποδέχονται τη νέα χρονιά με 44 σειρές, ανάμεσα τους οι νέες παραγωγές «Empire», «Manhattan Love Story» και «Witches Of East End», αλλά και τη συνέχεια των σειρών «Castle» (7ος κύκλος), «The Americans» (2ος κύκλος) και «Elementary» (3ος κύκλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: