16.12.14

Αγώνες και τις Παρασκευές στην Premier League

ShortStories16.10.2014


PL: Μεταδόσεις αγώνων της Premier League και τις Παρασκευές . Την επόμενη 3ετία, 2016-2019 , το αγγλικό πρωτάθλημα θα διεξάγεται και τις Παρασκευές, με βάση όσα αναφέρονται στη νέα  προκήρυξη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Συνολικά,   θα προβληθούν ζωντανά 168 παιχνίδια της Premier League θα διατεθούν αυξημένα κατά 14, μοιρασμένα σε 7 διαφορετικά πακέτα. Οι αναλυτές εκτιμούν πως η νέα δημοπρασία των αγώνων της PL  θα φτάσει τα 4,5 δισ. λίρες στη Μεγάλη Βρετανία!



ΠΑΟ:  Η Nova θα μεταδώσει απόψε  τον Παναθηναϊκός – Άρης (18:00,NS3) για τη 10η αγωνιστική της Basket League  Στην περιγραφή του αγώνα από το κλειστό του ΟΑΚΑ θα είναι ο Χρήστος Καούρης και στο ρεπορτάζ ο Αργύρης Στεφανόπουλος.

ETV: Και στη συνδρομητή πλατφόρμα του ΟΤΕ TV, εντάχθηκε το  Epsilon TV. Το κανάλι είναι διαθέσιμο στις θέσεις 111 στον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου και 10 στον OTE TV μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης.


NETWIX :  Περισσότερες από 14 εκατομμύρια επισκέψεις σε ένα χρόνο συγκέντρωσε το www.netwix.gr, το διαδικτυακό ελληνικό κανάλι του ομίλου ΑΝΤ1 το οποίο μεταδίδει πρωτότυπο τηλεοπτικό περιεχόμενο. Το Νοέμβριο, το Netwix είχε 2,2 εκατομμύρια επισκέψεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια: