11.12.14

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ στον OTE TV

ShortStories

ΟΤΕ TV: Το κορυφαίο ντέρμπι της Barclays Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, μονοπωλεί το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα, μαζί με τους άλλους εξαιρετικούς αγώνες σε La Liga (Ατλέτικο Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ), Serie A (Γιουβέντους-Σαμπντόρια, Τζένοα-Ρόμα και Μίλαν-Νάπολι) και Bundesliga, που έχει διπλή αγωνιστική (Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου, Λεβερκούζεν-Γκλάντμπαχ).
Στην Football League για την 8η αγωνιστική, θα μεταδοθούν πέντε αναμετρήσεις σε βόριο και νότιο όμιλο, ενώ στο ΝΒΑ, πλούσιο θέαμα περιμένει τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV με τους αγώνες Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Χιούστον, Ντάλας-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Πόρτλαντ-Σαν Αντόνιο.

ΣΚΑΪ: H Άννα Μπουσδούκου θα βρεθεί στο τιμόνι του «Traction» μαζί με τον Κώστα Στεφανή το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 14.00  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ΕΡΤ: Την απογοήτευση της εκφράζει η ΠΟΕΣΥ για την απόφαση το Μονομελούς Εφετείου Ανατολικής Κρήτης που εξαφανίζει την προηγούμενη  του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου, η οποία  δικαίωνε τους εργαζομένους της ΕΡΑ Ηρακλείου και ακύρωνε τις απολύσεις τους.

ΑΟ Χανίων: Tον προπονητή του ΑΟ Χανιά, Σταύρο Παπανδρέου, φιλοξενεί απόψε  η εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» (21:00, ΟΤΕ Sport4HD)με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Ο Έλληνας τεχνικός, κάτοχος διπλώματος UEFAPRO, θα μιλήσει για την εξαιρετική πορεία των Κρητικών.





Δεν υπάρχουν σχόλια: