11.12.14

Μπαρτσελόνα- Παρί Σεν Ζερμέν στη ΝΕΡΙΤ


Απόψε η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει ζωντανά  (21:45) την αναμέτρηση της  Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, σε περιγραφή του Βασίλη Μπακόπουλου. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 19:00 (ΝΕΡΙΤ SPORTS, ΝΕΡΙΤ HD  με τα  στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής του Champions League.


Θα ακολουθήσει η εκπομπή pre game (21:00) με τον Ιωσήφ Νικολάου με  ρεπορτάζ από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μάλμε αλλά και τα τελευταία νέα της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν, λίγο πριν από την σέντρα στην Ισπανία.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα,(24:00)  ακολουθεί η εκπομπή post game  με ανάλυση των φάσεων και εκτεταμένα στιγμιότυπα από όλες τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής, ενώ  θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση η αναμέτρηση της  Ρόμα με την Μάντσεστερ Σίτι.  
H Nova θα καλύψει τα υπόλοιπα ματς. Στο «Ολίμπικο» και σ’ έναν τελικό για την πρόκριση στους «16», η Ρόμα των Χολέμπας, Τοροσίδη, Μανωλά θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στο Άμστερνταμ ο Άγιαξ και ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη θα αναμετρηθούν με έπαθλό μία θέση στον επόμενο γύρο του Europa League. Στην Αγγλία η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο θα υποδεχθεί τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας και στη Γερμανία η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου θα κοντραριστεί με τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Με ενδιαφέρον αναμένονται και οι αναμετρήσεις Αθλέτικ Μπιλμπάο – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Πόρτο – Σαχτάρ, Μάριμπορ – Σέλτικ.

Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, οι συνδρομητές θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» (NS1-NS1HD) με το Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: