9.12.14

Ολυμπιακός – Μάλμε απόψε στη Nova


 Η πρόκριση του Ολυμπιακού απέναντι στη Μάλμε στους “16” του  Champions League  παίζεται απόψε στο Γ. Καραϊσκάκης. Τα κανάλια Novasports, με την κορυφαία ετοιμάζουν μία μεγάλη παραγωγή για την κάλυψη της καθοριστικής αναμέτρησης (21:45, NS2-NS2HD, NovaGO)της 6ης και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.  Στην περιγραφή του αγώνα από το «Γ. Καραϊσκάκης», θα είναι ο Γιάννης Καραλής και ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, Γιαννίκος Δούσκας, Γιώργος Αργυρόγλου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος.


Η προετοιμασία των συνδρομητών των  Novasports ξεκινάει με το pre game show (20:20) με παρουσιαστή τον Δημήτρη Παπανικολάου και εκλεκτούς καλεσμένους. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το Post game show και θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα από το «Γ. Καραϊσκάκης».


Η βραδιά όμως περιλαμβάνει και άλλες μεγάλες αναμετρήσεις για το Champions League Στο «Juventus Stadium» η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης, σ’ ένα ιδιαίτερα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι για τον όμιλο του Ολυμπιακού. Στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει τη Βασιλεία, ενώ Μονακό και Ζενίτ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη Γαλλία. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τη Λουντογκόρετς, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς θα κοντραριστούν, Γαλατασαράι – Άρσεναλ, Μπενφίκα – Λεβερκούζεν και Μπορούσια Ντόρτμουντ – Άντερλεχτ.   Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» με τη Λίλα Κουντουριώτη, (21:35 NS4) θα καλύψει ζωντανά τους αγώνες  έως και το τέλος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: