11.12.14

Περισσότερα από 220.000 στο Μαραθώνιο της UNICEF

ShortStories10.12.2014

UNICEF: Περισσότερα από 220 χιλιάδες ευρώ  συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του Τηλεμαραθώνιου Αγάπης της Unicef, που μεταδόθηκε από τη ΝΕΡΙΤ.Τη συμπαράσταση τους δήλωσαν με την παρουσία τους οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Ατρόμητου. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς δημοπρατήθηκαν προσωπικά είδη επωνύμων που συμμετείχαν στον Τηλεμαραθώνιο και τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της UNICEF.


Alpha: Στην Κερκίνη «περιοδεύει» απόψε (24:00, Alpha) η εκπομπή «60 λεπτά Ελλάδα» με το Νίκο Μάνεση. Ο τηλεοπτικός φακός καταγράφει την καθημερινότητα και τις δραστηριότητες των κατοίκων στα παραλίμνια χωριά, μέσα από δεκάδες προσωπικές ιστορίες που απεικονίζουν τη ζωή δίπλα στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα.


Βραβείο: Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στη διευθύντρια του "kathimerini.gr", Γκέλυ Βούρβουλη στα φετινά δημοσιογραφικά βραβεία Μπότση. Η  Γ. Βούρβουλη τιμήθηκε για την εργασία της στον τομέα της ανάδειξης των πολυμέσων και την εν γένει επιτυχή δημοσιογραφική της εργασία στο διαδίκτυο.

«Κέρδος»: Συνέλευση στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Κέρδος» και στην ιστοσελίδα www.kerdos.gr αυτή την Παρασκευή (17:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια: